torstai 6. elokuuta 2009

Jauhelihariisikasvispaistos


4 hlö:n annos keitettyä riisiä
300-400g paistettua jauhelihaa
Mausteita maun mukaan jauhelihaan
4-5 dl pilkottua porkkanaa ja kukkakaalia
1 dl maustettua Creme Cuisinea, esim valkosipuli & yrtit
Juustoraastetta 1 dl
Aromisuolaa

Keitä riisit ja paista&mausta jauheliha. Keitä myös porkkanat ja kukkakaalin palat melkein kypsiksi. Sekoita kypsä riisi ja jauheliha Creme Cuisinen kanssa ja kaada uunivuokaan. Laita porkkana- ja kukkakaalipalat vuoan reunoilla, ripottele niiden päälle juustoraastetta. Lopuksi ripaus aromisuolaa paistoksen päälle. Paista noin vartti 200 asteessa, että juusto mukavasti vähän ruskettuu.

1 kommentti:

Helmi.fi kirjoitti...

Tsemppiä loppumetreille. Täällä ainakin innolla odotetaan päivitystä siitä trukkikakusta, joten älä sitä ennen lähde synnyttämään :)