sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Hyvää äitienpäivää

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille!

Kuvassa esikoisen, 3 vee, koristelema äitienpäiväkakku. Pohjana on keksipohja, 200g Dominon Vadelmamilkshake-keksejä ja 50g voisulaa. Keksipohjan päällä 3 ruokalusikallista lemoncurd-tahnaa levitettynä. Täyte 1 prk Flora vispiä, 250g prk mascarponea, 1 dl sokeria, 1 maustemitallinen aitoa vaniljajauhetta, 1 dl pakastevadelmia, 50 g raastettua Geisha-suklaata. Hyydytetty 4:llä liivatteella.

4 kommenttia:

Mari kirjoitti...

NAM! Voisin kokeilla tuota toisena lasten synttäritarjoiluna. Näyttää ja kuulostaa ihanalta. Tuleeko kamalan makeaa, kun eikös tuo lemoncurd ole aikas makiaa? Toki kakku saa makea ollakin :) Saako sitä vaniljajauhetta ihan normimarketista?

marsipaanitar kirjoitti...

Ei tule liian makeaa, kun tosiaan laittaa ihan ohuen kerroksen vaan siihen keksipohjan päälle sitä Lemoncurdia. Ja jos haluaa, voi laittaa tuohon kermamascarponeseokseen vain 0,5 dl sokeria. Aitoa vaniljajahetta myydään kuulema isommissa kaupungeissa ihan esim CM:ssa, mutta täällä löysin sitä vain Punnitse ja Säästä-myymälästä. On sellaisessa pienessä lasipurkissa. Mutta ihan hyvin voi käyttää vaniljasokeriakin, silloin laittaisin sen 2 tl.

Mari kirjoitti...

Ok, kiitos! Tarttee katsoa tuon CM:n valikoimat ekana.

Tiia/Lasten tapaan kirjoitti...

Kuulostaa herkulliselta, menee ehdottomasti kokeiltavien listalle :)

Linkitin sinut, on muuten ihana nimi blogillasi :) Minut saa myös halutessaan linkittää.