keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Ihana lahjaidea


Sain ystävältäni joululahjaksi aivan ihanan leivontajutun, nimittäin muffinssitarpeet voita ja munia vaille kauniissa lasipurkissa. Mukana oli ohje, jossa kehoitettiin vain lisäämään voisulaa ja munia, sekoittamaan ja sitten vain muffinssivuokiin. Joulukiireiden keskellä nopeatekoinen kun ei tarvitse vaahdotella mitään, ainoastaan sekoittaa keskenään! Luin joskus tästä ideasta jostain joululehdestä, mutta en ole itse koskaan saanut ennen tällaista enkä myöskään antanut. Ensi jouluna aion kyllä hyödyntää tätä ideaa ja ilahduttaa läheisiä, ketkä tykkäävät leipomisesta. Ja kun muffinssit leivottu, jää vielä tuo kaunis purkki iloksi! Muffinssikuvassa muffissien päällä Sunnuntain 3-värin suklaaraetta, jota sain pussillisen Sunnuntailta testattavaksi. Sopivat aivan ihanasti noiden suklaisten muffinssien päälle.

6 kommenttia:

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Tosiaaan aivan ihana idea. Hyvää joulua tätäkin kautta ♥

Wiltsu kirjoitti...

Minä luin tästä juuri joululehdestä ja harmittelin, kun en tänä vuonna ehtinyt ilahduttaa ketään tällä hienolla idealla. Mutta tosi kiva lahjaidea kyllä!

Kaisa kirjoitti...

onpa mainio idea! Täytyy napata talteen, vaikka ensi joulua ajatellen :)

Ebe kirjoitti...

Kaunis purkki ja ihana ajatus. Tuolla Amerikan puolella näitä purkkeja on ollut ainakin jo viime vuonna. Piti kokeilla itsekin, mutta sitten se vain jäi. Mukava ystävä sinulla :D Hyvää uutta vuotta 2011!

Helmi.fi kirjoitti...

Mä olen pari vuotta sitten muistanut lapsen päivähoitotätejä tämmösillä, mukaan vielä kauniita muffinssivuokia, niin on kaunis ja poiskulutettava lahja.

marsipaanitar kirjoitti...

lumiomena: Eikös olekin! Aion kyllä käyttää tätä ihan "ympäri vuoden", on sen verran kiva idea.

Wiltsu: Tämä voisi tosiaan olla kiva idea antaa lahjaksi muulloinkin kuin jouluna, esim tuparilahjana!

Kaisa: Vinkki vaan talteen ;)

Ebe: Sanoppa muuta, ihana ystävä kun tällaisella minua muisti!

Helmi.fi: Nuo muffinssivuoat mukaan on muuten tosi kiva idea myös!