keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Tarvikkeita taas Englannista



Smurffi valkosuklaakierretikut ovat ihan meidän K-marketista. Bongasin sieltä karkkihyllystä noita ihanaisia ja pakkohan se oli ostaa jemmaan kakunkoristeeksi. Muuten tarvikkeet ovat tosiaan sieltä ihanasta Have you Cake and eat it:sta. Klikkaamalla kuvat saa isommaksi, jos haluaa lähemmin tarkastella. Varsinkin nuo ihanan isot painomuotit ihastuttavat! Tomuväreistä nyt ostin pinkkiä ja lilaa sekä elintarvikekynästä kullan värisen. Kultaisia kierrekynttilöitä sekä tuo toinen paketti hauskoja, laadukkaan oloisia kakkukynttilöitä. Kultaiset muffinssivuoat olivat vain 0.90 € 30 kpl:n paketti, harmittaa nyt, etten tilannut kuin vain 2 pkt:a niitä. Ovat ihanan napakan oloisia ja kultaisella vuoalla saa tavalliseenkin muffinssiin kivasti juhlavuutta. Pienen raapan tilasin myös, saa kakunpäällis- ja sivulle tulevat kermat sillä tasoitettua varmaan ihan riittävän hyvin. Oi kun syyhyttää alkaa leipomaan kakkua :)

4 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Kaikkee kivaa oot tilannu. Pitäis ite päästä käymään tuolla Biltemassa, siellä kun ois sellainen muovailuvahasetti, jossa ois paljon erilaisia muotteja. Jos ottais ne koristelukäyttöön itelle :)

Laura kirjoitti...

Tulit heti mieleen kun maistelin tuossa pojan karkkipäivän karkkeja ;)
Se valitsi noita smurffisuklaita ja ne ei oo sit tuollasia kierteisiä, kuten kuvassa, ja niissä on lisänä kiva rätinä efekti, eli "paukkuvat" suussa :D
Mutta erittäin hyviä kyllä, äitikin sai vähän maistaa ;)

marsipaanitar kirjoitti...

Laura: Tänään testasin noita Smurffisuklaita tuohon suklaiseen marjaunelmaan, ja eivätpäs nuokaan olleet tuollaisia pakkauksen kuvan lupaamia kierteisiä, vaan juurikin niitä sileämpiä "ritinä-efektillä" :)

Kyökkipiika Kati kirjoitti...

Kivoja ostoksia:)