keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Hauskaa vappua!


Niin se vain kevät on täällä pienistä lumisateista huolimatta ja ylihuomenna jo vappu! Vihdoin ja viimein testasin itse munkkien tekoa. Jostain syystä on aina ollut vähän sellainen kammo siihen kuuman rasvan kanssa pelaamiseen, mutta hyvinhän se meni ja lopputuloksena oikein maukkaat munkit. Munkit tein Citymarketin nettisivuilta löytyneellä ohjeella. Paistorasvana käytin Sunnuntain munkkirasvaa, jota myydään siis 500g paketissa. Viime viikolla laitoin myös siman käymään ja tänään maistettiin ensimmäiset lasilliset. Nyt meni hiivan määrä nappiin, viime vuonna lipsahti vähän liiankin kanssa.

Blogissani onkin ollut nyt vähän hiljaiseloa, mitään isompaa en olekaan nyt leiponut toviin. Perinteistä pullaa, muffinssia jne on toki tullut tehtyä. Nyt olisikin tarkoitus taas alkaa päivitellä tiuhempaan niin leivonnan kuin ruoanlaiton saralla ja kesän lähestyessä varsinkin grilliherkkujen! Jätelkäähän kommentteja, toiveita mitä haluaisitte tänne jne!

Hauskaa vappua kaikille!

4 kommenttia:

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Munkit ja sima ovat klassinen yhdistelmä eikä mikään voita niitä vappuna (vaikka kuoharikin kieltämättä on aika hyvää ;) ). Hienoa, että kokeilit munkkien leipomista ja tosi hyvältä ne näyttävätkin!

Anonyymi kirjoitti...

Kauniin näköisiä munkkeja!
Minusta ois mielenkiintoista lukea kevyitä kasvis-kala-grillauksista :)
T. Agd :)

marsipaanitar kirjoitti...

lumiomena, kiitos, kyllä ne maistuivatkin maukkailta!

Agd, kiitos toiveesta! Luvassa on varmasti myös kasvisherkkuja grilliin, mm. lohikasvisnyyttiset jne!

Anonyymi kirjoitti...

nam! Kuulostaa hyvältä! lohikasvisnyyttiset siis! :=)