sunnuntai 7. elokuuta 2011

Ruokaisa tonnikalasalaatti


1 ruukku jääsalaatti
1 ruukku lehtisalaattia
1 rasia miniluumutomaatteja
1 prk paprikatäytteisiä oliiveja
3 suolakurkkua
1 tuore kurkku
1 pieni punasipuli
2 hlö:n annos keitettyä riisiä, itse käytän thairiisiä
4 keitettyä munaa
1 prk vaalea tonnikalaa
Loraus sitruunaa, ripaus yrttisuolaa

Tällaisella ohjeella teen ruokaisan tonnikalasalaatin. Kastiketta vähän päälle ja eikun nauttimaan!

3 kommenttia:

Leena Lumi kirjoitti...

Tämä on hieman eri kuin minun eli sun on jännempi. Tonnikalasalaatista on jo aikaakin, kun nyt vain sitä katkarapua yms.

Abode-riisi on myös huiman hyvää ja tyylikästä.

Käys Jaelin keittiössä kurkkaamassa, minkä oikotien lihan lisukkeeksi löysin iänikuisten perunoiden tilalle;-)

Teet kuvillesi nykyään jotain taikaa. Näyttä hyvältä.

Karoliina / Kirjava kammari kirjoitti...

Kuulostaapa hyvältä! Meillä on nyt jätetty (rakastamani, nyyh) tonnikala oikeastaan kokonaan pois, mutta sen tilallehan voi hyvin keksiä jotakin muuta. :)

marsipaanitar kirjoitti...

Leena: Pitääkin testata sitä sinun katkarapusalaattia joskus, sillä sekin näyttää todella herkulliselle!

Olen opetellut vähän noita kuvausjuttuja, eli sopivia valotuksia, taustoja jne. Kuvankäsittelyohjelmalla saa sitten extraterävyyttä kuvaan ja nuo kivat reunat esim.

Karoliina: Voisin kuvitella, että esim marinoitua tofua kuutioina voisi olla tonnarin tilalla kiva, jos haluaa kasvisversiota täysin!