sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Kaupan herkkuja

Pakko laittaa tännekin kehumiset kuvassa näkyvästä herkusta. Huomasin vasta joulun jälkeen, mutta olivatkin sitten jo -50%. Kyseessä aivan ihana herkku, suklaata ja mantelia. "Almond Tree"-herkku sisältää siis kauniissa peltirasiassa paahdettuja manteleita kuorrutettuna jogurtilla ja belgialaisella suklaalla. Makuina kookos, tiramisu, nougat ja kaneli. Ihan harmittaa, ettei tullut ostettua muutamaa rasiaa jemmaan kahvipöytään vieraille, koska en tiedä, saako kyseistä herkkua muulloin kuin joulun aikaan. Toisaalta, tahtoo nuo vierasvaraksi hankitut spesiaalit herkut usein kadota jo ennen vieraita...;)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei harmiksi saa muulloin kuin joulunaiaikaan.- ainakaan en ole nähnyt! :( Aivan ihania ovat! :)
Mistä löysyit noita -50%?
Tein muuten joulunalla täältä otetulla ohjeella parmesan-keksejä, tuli hieman suolaisia kun iskin ajatuksissani sekaan vahingiossa monta teelusikallista suolaa :) pitää joskus kokeilla myös ilman suolaa.. Ihania ohjeita täällä blogissasi. :)
Kauniita talvipäiviä!
T. Agd

marsipaanitar kirjoitti...

Agd, löysin noita -50%lla ihan meidän ostarin S-marketista, kun välipäivinä möivät joulunamit pois puoleenhintaan. Etsin netistä tietoa noista ja maahantuojan sivuilla oli juttua, että noita saisi nyt ympäri vuoden mutta niin, että jokainen makunsa on omana pakettina. Laitoinkin maahantuojalle sähköpostia, että minkä nimisinä/laisina pakkauksina niitä on, että osaa kaupastakin katsella.

Anonyymi kirjoitti...

Hei joo, nyt muistankin: per-maku paketeissa noita oli syksyllä ainakin keskustan sokoksella, Mestarin herkussa! Hyllyllä, missä on pähkinät ym. :) Pakkaus on kuin "pahvinen pussin muodossa" , eli en osaa selittää kunnolla millainen. Agd