sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Kylmäsavulohirullat


Tähän määrään käytin yhden 180g paketin kylmäsavulohisiivuja. Täytteenä on aurinkokuivattutomaatti-tuorejuustoa, ripaus suolaa ja mustapippuria, sitruunan mehua sekä ruohosipulisilppua. Lohisiivut levitetään limittäin kelmun päälle. Tuorejuustoon sekoitetaan suola ja pippuri, lisätään sitruunanmehua notkistamaan seosta sekä pieniksi silputtua ruohosipulia oman maun mukaan. Levitä esim kahden ruokalusikan avulla täytettä siivulevyn päälle tasaisesti. Kääri kelmun avulla rullalle ja kiedo kelmua päälle sekä esim foliota. Laita pakastimeen muutamaksi tunniksi, että rulla jähmettyy ja siitä saa leikattua hyvin siistejä, ehjiä palasia. Rullan ei kannata antaa jäätyä kunnolla, koska se herkästi tekee rullista vähän "vetisen" oloisia/makuisia.

Ei kommentteja: