sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Toiveiden Top 3

Nyt on sinulla mahdollisuus toivoa jotain jälkiruokaa, leivonnaista, kotiruokaa, suolapalaa tms, jonka ohjeen ja kuvia haluaisit täällä blogissani nähdä. Valitsen toiveista 3, jotka lähiaikoina sitten teen ja raportoin tänne. Mikäli minulla ei ole itsellä omaa reseptiä ko herkusta, kehittelen joko sellaisen tai jos löydän hyvältä kuulostavan ohjeen jostain, testaan sillä. Mielikuvitus lentämään, voi vaikka ideoida tyyliin " jälkiruoka jossa olisi sitä ja sitä makua" jne, jos ei ole mitään tiettyä juttua mielessä.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olen kerran syönyt mahtavaa luumumoussea, ja en ole koskaan saanut niin hyvää. Ei luumurahkaa, vaan tosi täyteläisen ja makean makuista luumumoussea. metsästän siis yhä sitä täydellistä reseptiä..Sellaista toivoisin :)
T. Agda

Mari kirjoitti...

jotain arkiruuaksi sopivaa ihanaa pataa, jonka voisi vaan tyrkätä uuiin ja mennä tunniksi ulos - ja jossa ei olisi miljoonaa kaloria...

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Minä haluaisin reseptin johonkin ruokaisaan salaattiin, josta saisin vaihtelua ainaiseen feta- tai broilerisalaattiin :)
Lisäksi olisi ihana saada vinkkejä siitä, miten tehdä onnistunut kiille kakun päälle.

Anonyymi kirjoitti...

Niitä meidän juhlia ajatellen (ja muutenkin) ja pätkismuffineista inspiraation saaneena haluaisin tehdä ehkä jotakin tosi hyvää, kosteaa ja mehevää suklaakakkua, sellaista jonka voi tehdä jo päiviä ennen "maustumaan" valmiiksi. Onko sellaisista kokemusta?

-Silla